TOP

Nieuwe eigenaren voor stropdassenmerk E.L. Cravatte

Stropdassenmerk E.L. Cravatte heeft nieuwe eigenaren. De oprichters willen zich onder meer richten op nieuwe businessplannen en concepten.

E.L. Cravatte komt in handen van Dennis van Egmond en Floris van Tilburg, meldt het bedrijf in een persbericht. Van Egmond werkte als marketeer voor het bedrijf. E.L.

Kansen

Cravatte werd in 2004 opgericht door Erwin Wooning en Lobke Buijs. Wooning heeft veel vertrouwen in de nieuwe eigenaren: “Dennis werkt al langer bij E.L. Cravatte en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Hij weet waar de kansen liggen en kan het bedrijf samen met zijn compagnon Floris naar de volgende fase brengen.” Overnamespecialist Marktlink Fusies & Overnames heeft de overname begeleid namens de verkopers.

11 landen

Het stropdassenlabel verkoopt producten aan zowel consumenten als aan bedrijven, grotendeels onder het eigen merk E.L. Cravatte. De online winkel is actief in 11 Europese landen met in ieder land voor iedere productgroep een unieke url, zoals Stropdassenwinkel.nl, Krawattenspezialist.de en Cravates.fr. Het assortiment is verkrijgbaar in ruim 70 eigen webwinkels in verschillende talen.

EL Cravatte nieuwe eigenaren

Floris van Tilburg, Dennis van Egmond, Lobke Buijs, Erwin Wooning.