TOP

Nieuwe distributeur voor Oishi-M

L2L trading is sinds mei 2012 distributeur van Oishi-M in Europa. Dit Australische kinderkledingmerk werkt met snel wisselende limited editions. Oishi-M brengt doorlopend nieuwe collecties uit in beperkte oplages.

Naast creatieve jeans voor baby’s en kinderen maakt Oishi-M ook makkelijk zittende kleding met fleece, waaronder trackpants, rokjes, shirts, longsleeves, hoodies.

Kenmerkend is steeds de materialenmix in één kledingstuk. De babyjeans kreeg bijvoorbeeld een retrostofje op de billen, terwijl de extra lange pijpen met contrasterende stof aan de omslag ervoor zorgen dat de broek twee maten meegaat. Nieuw voor de spijkerbroekjes is dat deze er nu ook zijn in grotere maten, voor kinderen tot 7 jaar. Deze kinderversie heeft net als de babyspijkerbroek elastiek in de taille. Omdat geen kind hetzelfde is heeft Oishi-M verschillende fits als een skinny of het wijdere model Chubba.

Nieuwe distributeur
L2L trading is het nieuwste bedrijf van Joyce & Frank van de Pas. Zij runnen samen al twee webwinkels en een groot online platform voor werkende moeders.

Info: L2L trading > 073-5478565 /06-13071509, sales@l2ltrading.com, http://www.l2ltrading.com/.