TOP

Verhuizing Mauriks Fashion Industries naar Zaltbommel

Mauriks Fashion Industries B.V is per 1 mei verhuisd van Eindhoven naar een eigen pand in Zaltbommel. Rick Mauriks vertelt over de nieuwe stap.

Verschillende uitbreidingen in het merkenpakket hebben ervoor gezorgd dat de twee showrooms in Eindhoven te klein werden. “We stonden voor de keuze in Eindhoven een showroom erbij te huren of elders een eigen pand te zoeken dat we helemaal naar onze hand konden zetten. Rick: “De keuze was snel gemaakt toen we een geschikt pand vonden in Zaltbommel. Deze locatie ligt centraal in Nederland en is dus ideaal bereikbaar voor onze klanten. “We zitten nu 1 minuut vanaf de A2, vlakbij ‘s-Hertogenbosch en een kwartiertje van Utrecht.”

Het nieuwe pand telt nu 300 vierkante meter en is opgedeeld in een ruime showroom, kantoren en opslagcapaciteit. Voor de toekomst bestaan er nog voldoende mogelijkheden tot uitbreiding van het aantal vierkante meters. Rick: “De inrichting wordt een combinatie van industriële vormgeving, een strakke look met vintage elementen”. Ieder merk krijgt zijn eigen plaats welke naar concept wordt ingericht.

Mauriks Fashion Industries B.V. is distributeur-importeur in de Benelux voor de merken Fred Mello, Fiorucci, Ruba Cuori, DeeLuXe jeans en BomBoogie kids. Voor aankomend seizoen zal daar het nieuwe merk Ducati kidswear aan toegevoegd worden. Daarnaast is de firma agent voor de merken Bla Bla Bla, Me Too, Next Level en Steiff Collection. 

 

Het nieuwe adres is:

Mauriks Fashion Industries B.V., Valeton 14 G, 5301 LW Zaltbommel, 0418-514 208, 06-1225 5872, http://www.mauriksfashionindustries.com/