TOP

Nieuwe app toont hoofdwinkelstraten in steden

Er is een nieuwe, gratis app gelanceerd waarmee direct plattegronden van hoofdwinkelstraten in steden tot in detail kunnen worden bekeken.

De nieuwe app is de digitale versie van het boek de Winkelwijzer, dat sinds 1989 bestaat. Dat meldt Vastgoedmarkt.nl. Het boek bevat sinds de nieuwe uitgave in 2014, in totaal 101 A1-winkelgebieden in ruim zeventig steden.

Volgens de initiatiefnemer, retailmakelaar KroesePaternotteis de papieren versie van de Winkelwijzer een van de meest geraadpleegde en gekopieerde naslagwerken voor iedere winkelier, belegger of adviseur.

De applicatie laat de belangrijkste winkelconcentraties tot in detail zien. Vooralsnog zijn er twaalf plattegronden van de belangrijkste steden in de app te zien. Bij ieder adres staat of het pand te huur is en wat de belangrijkste kenmerken van de omgeving zijn. Alle gebruikers zijn erin aangegeven, evenals de actuele binnenstedelijke ontwikkelingen. De retailmakelaar is momenteel bezig met het uitbreiden van het aantal A1-winkelgebieden in de app.

De Winkelwijzer app is gratis te downloaden in de Google Play store en de Apple Store.