TOP

Nieuw topmodel voor Feetje

Naar aanleiding van de opening van een nieuwe winkel, heeft Annemieke Wemmers van kinderwinkel Sam Sam uit Bleskensgraaf in samenwerking met Feetje een modellenwedstrijd gehouden.

Uit de vele inzendingen die binnenstroomden, was het natuurlijk moeilijk kiezen. Toch sprong een kindje er helemaal uit en dat was Amaya. Haar eerste fotoshoot was op vrijdag 25 mei, toen Feetje de collectie voor zomer 2013 fotografeerde. Daarmee is het kersverse topmodel is te zien in de nieuwe Feetje folder.

De modellenwedstrijd was een initiatief van Annemieke Wemmers van kinderwinkel Sam Sam die een aparte babywinkel opende. “Eerst brachten we de baby- en kinderkleding bij elkaar in een winkel, maar dat werkt niet voor de oudere kinderen. Toen we een nieuw pandje vonden hebben we de babycollectie daarheen gebracht. We zijn nu zelfs bezig met twee nieuwe vestigingen van Sam Sam op franchisebasis. “De tijd van achteroverzitten is voorbij”, vindt Annemieke Wemmers van kinderwinkel Sam Sam uit Bleskensgraaf. “Iets organiseren is heel belangrijk!”