TOP

Ga je naar de beurzen in Berlijn? Dit moet je weten:

Ga je volgende week woensdag 4 tot en met 6 juli naar Bread & Butter, Premium, Show & Order of Seek in Berlijn? Wij zetten alle beurzen nog eens even fijntjes voor je op een rij.

Op de komende editie van Bread & Butter, op opnieuw het oude vliegveld Berlin Tempelhof, staan meer dan honderd nieuwe exposanten. Dit is geen uitbreiding van het aanbod, maar een vervanging, want de beurs is met ruim 600 exposanten ongeveer even groot als elk seizoen. Nederlandse exposanten zijn onder andere Filling Pieces en Jack Flynn. G-star presenteert voor het eerst de Raw Essentials-lijn in een aparte stand in de Lock-hal. Wat betreft de indeling van de hallen blijft alles zoals het was, inclusief de tijdens de vorige editie gelanceerde afdelingen Lock Fire Dept, Dock en Treasury.

Handige app
Ben je het dragen van de zware catalogus beu en in het bezit van een smartphone? Download dan de Bread & Butter app. Hier vind je in een oogopslag alle merken inclusief de locatie. Ook bestaat er de mogelijkheid om met één druk op de knop alle Nederlandse deelnemende merken te voorschijn te toveren. Je kunt op de website van de beurs overigens ook alle mannenmodemerken en Nederlandse merken in één oogopslag bekijken. Nog een tip: volg de beursorganisatie op Twitter voor de nieuwste updates.

Premium
Premium aan de Luckenwalder Strasse 4-6 creeërde voor deze editie meer beursoppervlak en telt nu maar liefst 1400 merken. Nieuwe Nederlandse merken zijn onder andere Amazed by People of the Labyrinths en Ralph Vaessen. Verder presenteert de beurs ook een selectie jonge designers uit Korea, China en Japan. Nieuw is het accessoiregedeelte Jewels. Op een nabijgelegen locatie is de minibeurs Seek, met een selectie progressieve designers en merken voor een jongere doelgroep.

Show & Order
Show & Order vindt voor de tweede keer plaats (3-6 juli) en richt zich op hoogwaardige, luxe en exclusieve merken voor vrouwen en mannen. Het is een compacte orderbeurs met maximaal 150 merken. Nieuwe exposanten zijn onder andere Ella Luna, Hale Bob, Love Moschino, M Missoni, Odd Molly en Parker NY. Locatie: Kraftwerk.