TOP

Nieuw schoenenmerk voor mannen: Mr. Ecker

Na twaalf jaar lang werkzaam te zijn geweest bij een grote schoenenleverancier, heeft Christian Ecker zijn eigen merk opgericht. Met Mr. Ecker wil hij eenvoudige mannenschoenen brengen voor een betaalbare prijs.

“Als het aankomt op het kopen van mannenschoenen is het vaak een keuze tussen prijs of kwaliteit”, laat Ecker via een persbericht weten. Hij vindt het lastig om een kwalitatief goede en eenvoudige schoen te vinden. “Ik houd persoonlijk namelijk niet zo van schoenen met drukke prints of opvallende kleuren.” Daarom heeft Ecker zijn eigen label opgericht: Mr. Ecker. Door een directe verbinding met Portugese fabrikanten en leveranciers, weet hij betaalbare, eenvoudige en kwalitatief goede schoenen te brengen.

De compacte collectie voor herfst-winter 2018-2019 bevat sneakers, geklede modellen en boots. De sneakers hebben een uitneembaar voetbed en de geklede modellen en boots hebben een leren zool met rubberen caramatoprofiel. Alle schoenen zijn volledig met leer gevoerd. De retailprijzen variëren van €139,99 tot €189,99.

Mr Ecker-01

Mr Ecker-02

Mr Ecker-03