TOP

Nieuw rokkenlabel: La Rionova Shapes

Elke vrouw heeft een mooie vorm, maar elke vorm is anders. Vanuit die gedachte heeft La Rionova Shapes ontwikkeld, rokken die de beste aspecten van het figuur benadrukken.

“Ik hou van het benadrukken van natuurlijke schoonheid, van het vieren van de vrouwelijke vorm. Welke vorm dat ook is”, zegt ontwerpster Tatjana Larionova. Volgens de designer worden eventuele probleemzones door het ontwerp verbeterd of gecamoufleerd.

Shapes
Slanke dennen kiezen voor de Apple Shape, vollere dames voor de Curvy Shape. De Pear Shape is op het lijf geschreven voor vrouwen met bredere heupen, de Even Shape voor wie de aandacht af wil lijden van minder geprononceerde zitvlak. Rokken met Universal Shape zijn voor elk figuur geschikt. Ook vrouwen langer dan 1.78 of kleiner dan 1.60 vinden bij Shapes de perfecte roklengte.

Eerlijk exclusief
La Rionova produceert al haar ontwerpen in een gelimiteerde oplagen op een ecologisch verantwoorde en eerlijke manier. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame productieprocessen en natuurlijke materialen zoals biologische zijde en kwalitatief hoogwaardige wol, soms gecombineerd met gerecyclede materialen. De collecties zijn niet gebonden aan seizoenen en dus duurzaam.

Het label wordt nu alleen nog via de eigen webshop verkocht, maar Larionava is op zoek naar verkooppunten. De verkoopprijzen liggten tussen €249 en €899 bij een marge van 2.5. Alles wordt met de hand gemaakt.