TOP

Nieuw: lichtgevende schoenen (voor volwassenen)

Het nieuwe merk Celestial Footwear brengt schoenen op de markt met lichtjes in de zool.

Ooit was het voor velen wellicht een kinderdroom; lichtjes in de zool van je schoenen. Voor volwassenen is er nu een nieuw schoenenmerk dat die kinderdroom waarmaakt.

In de zool van de schoenen van Celestial Footwear zitten led-lampjes met acht verschillende kleurtjes. Aan de zijkant van de schoenen zitten knopjes waarmee je de kleur kunt instellen.

Festival

Volgens oprichters Julien Bruins, Harmen Schouten en Daan Spruit zijn de schoenen voornamelijk voor festivals. Bruins zegt tegen krant BN de Stem: “Tijdens feesten heb je vaak hele gave lichtshows. Wij vonden dat het teveel om die visuele aspecten draait en te weinig om de mensen. Nu staan de feestvierders in de spotlight.” 

Gewone sneakers

Wanneer de lampjes uit zijn, is het een gewoon paar witte sneakers. De lampjes gaan vijf tot acht uur mee en het schoeisel wordt opgeladen via een USB-kabel. Voorlopig verkopen de jongens alleen Celestial schoenen in het wit, maar binnenkort hopen ze ook zwarte aan te bieden. De schoenen zijn er voor maat 36 tot en met 44 en kosten 79,99 euro.