TOP

Nieuw kledingmerk en verkoopteam AW Company

AW Company, het bedrijf achter de kledingmerken Another World en Seguro, heeft versterking van het verkoopteam gevonden in Yvonne Roos. Nieuw is ook het agentuur van het Canadese merk Deux par Deux.

Deux par Deux richt zich op het hogere prijssegment. De collectie voor meisjes is vrolijk van toon, met mooie sets van fijne breisels, bolerootjes, strokenrokken, jeans, velours en bijpassende mutsen, sjaals en maillots. Dit alles is rijk gedessineerd door de inzet van jacquards, gehaakte frutsels, applicaties en borduursels. Deuxpardeux is vanaf 17 januari te orderen bij AW Company in Oosterhout. De collectie is nog niet op tijd binnen om mee te doen aan de beurzen.  

Yvonne Roos zal met ingang van 1 januari 2010 de verkoopactiviteiten van de merken Another World en Seguro voor de provincies Brabant, Limburg en Zeeland en een deel van Midden-Nederland op zich nemen. Ook wordt Yvonne verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding en bescherming van het dealernetwerk in deze rayons.

Binnenkort start Yvonne met de verkoop van de wintercollectie 2010. Yvonne is te bereiken op 024- 382 6666 of 06 – 29077314