TOP

Poll: Levering zomercollectie mag veel later dan gedacht

Op de poll (deel2) over het ideale moment van uitleveren zijn inmiddels 67 stemmen uitgebracht. Daaruit blijkt dat het ideale moment van het uitleveren van de zomercollectie veel later is dan doorgaans gedacht.

Bezoekers van Bengels mochten kiezen wat hun ideale moment van uitleveren van de eerste zomerartikelen is. Daaruit blijkt dat slechts een enkeling voor 1 januari al nieuwe zomerkleding in zijn kinderwinkel wil ontvangen. Om precies te zijn koos 1% voor uitlevering tussen 1 en 15 december; 3% koos voor de periode 16 december – 1 januari. Dat betekent dat maar liefst 96% zijn/haar ideale datum na 1 januari 2010 ziet. 16% koos voor de eerste twee weken van januari. 34% stelt de levering zelfs uit tot de laatste twee weken van januari. Relatief de meeste pollers (45%) koos voor 1 februari tot 15 februari.

Combineren we de uitslag van de vorige poll (van 2 december 2009) met deze dan lijkt de reden voor de handliggend. Uit die poll blijkt dat maar liefst de helft van de Bengels-bezoekers vindt dat de link tussen collectie en seizoen momenteel ver te zoeken is. Bijna een kwart (25%) van de stemmers vindt dat de eerste zomerspullen best wat later mogen komen omdat hun klanten nog echt zin hebben in een zomertops in januari.

Klik hier om jouw ideale moment van levering kenbaar te maken. Dit kan nog tot woensdag 30 december aanstaande.