TOP

Nieuw babyschoenenmerk: Li-Li

Nederland heeft er een nieuw babyschoenenmerk bij. Li-Li babyschoentjes zijn er voor baby's en kinderen van o tot 2 jaar de collectie is verkrijgbaar in de maten 18 tot en met 24.

Aan de wieg van Li-Li staat Margot Verschoor die al sinds 1993 schoenen ontwerpt. Twee jaar geleden maakte ze schoentjes voor haar pasgeboren dochter. Door de positieve reacties ontstond het idee voor een babycollectie vol luxe en soepele schoentjes van hoogwaardige kwaliteit. Margot Verschoor over het borduurwerk op de schoentjes: “Traditioneel werd oma’s borduurwerk van generatie op generatie doorgegeven in de vorm van een geboortelap. Ik heb de traditie naar mijn hand gezet door de borduursels op de slofjes te gebruiken. De kindertekeningen in enkele ontwerpen verwijzen naar de belevingswereld van het kind.

De collectie is uitgevoerd in vijf thema’s: De Homemade-collectie kenmerkt zich door kruissteek versieringen en het thema Soft door het gebruik van lammy in zachte tonen. Het thema Voyage is ge├»nspireerd op folkart en Sketch op kindertekeningen. Los van deze thema’s brengt Li-Li een vaste basiscollectie. De wintercollectie 2011 wordt geleverd in juli/augustus.

Verkoopinformatie: The Kids Fashion Agency, Esther Kuyper 06 – 4280 1087

esther@thekidsfashionagency.com 
www.thekidsfashionagency.com