TOP

Videoprimeur: eerste Global Kids Fashion Week in Londen

Wil je weten wat alle grote designers voor winter 2013 hebben gepland? Dan had je eigenlijk in Londen de allereerste Global Kids Fashion Week moeten bijwonen. Voor wie niet in de gelegenheid was, presenteert Bengels hier de video's.

Niet alleen designerlabels als Marc Jacobs, Fendi, I Pinco Pallino en Chloé toonden hun collecties voor de kids, ook Supertrash Girl was op de catwalk vertegenwoordigd. Olcay Gulsen van Supertrash Girl en tevens ambassadrice van deze eerste Global Kids Fashion Week onthulde voor de gelegenhied ook maar even de nieuwste plannen met haar label: een echt meidenparfum als volgende stap naar een compleet lifestyleprogramma rond de kledingcollectie.

De allereerste Global Kids Fashion Week vond plaats op 19 en 20 maart in Londen en werd georganiseerd door de internationale webwinkel Alexandalexa.com. Er stond een persshow gepland voor pers en bloggers met de collecties voor winter 2013. De publieksshow betrof de ingekochte collectie van Alexandalexa.com voor voorjaar/zomer 2013.

Nieuwsgierig naar de beelden om jouw etalage bijvoorbeeld te stylen?

De preview van de eerste Global fashion Week vind je hieronder, maar klik hier om naar de video van de echte Global Kids Fashion show te gaan.

Tip: wil je weten welke sets bij welke designer horen, check dan steeds het decor van de catwalk. Het is wel een beetje turen, maar daar vind je steeds de namen van de labels.