TOP

Muzikaal duo: O’Neill en Philips

O'Neill en Philips hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is een lijn robuuste koptelefoons voor muziekliefhebbers met een actieve levensstijl.

De koptelefoons van Philips en O’Neill zijn gemaakt om onder alle omstandigheden duurzaamheid en comfort te bieden. Om te garanderen dat dit ook inderdaad het geval is, zijn ze getest door de O’Neill team riders. De lijn koptelefoons bestaat uit vier modellen met een eenvoudig design, die stuk voor stuk tegen een stootje kunnen.

 

Innovatie

In de ontwikkeling van deze serie koptelefoons hebben de beide merken elkaar gevonden. “De eenvoud en innovatie van Philips komen samen met de stijl en technologie van O’Neill”, vertelt Nick Andrews, Senior Manager, Consumer Marketing bij Philips. Ook Eppo van Berckelaer, Global Marketing Director bij O’Neill, is gelukkig met de samenwerking: “O’Neill en Philips delen een succesvolle geschiedenis op het gebied van productinnovatie. We werken allebei aan producten die mensen helpen om zoveel mogelijk uit het leven te halen. En ik weet dat muziek belangrijk is in het leven van onze klanten.”