TOP

O’Neill haalt Kitesurf World Cup naar Nederland

Voor het eerst wordt de PKRA Kiteboard World Tour in Nederland georganiseerd. De beste freestyle en race kitesurfers ter wereld worden van 15 tot en met 20 mei 2012 in Scheveningen verwacht.

Voor surfmerk O’Neill is het jaar 2012 erg belangrijk. Het merk viert dit jaar namelijk haar 60ste verjaardag. Om het 60-jarig bestaan van O’Neill groots te vieren organiseert het merk twee grote feesten, een aantal activiteiten en de O’Neill Kitesurf World Cup. Laatstgenoemde is een primeur. Er is nog nooit een PKRA World Tour stop in Nederland georganiseerd.

Perfect toneel
“Wij zijn heel blij dat de Gemeente Den Haag O’Neill de mogelijkheid heeft geboden om de O’Neill Kitesurf World Cup dit jaar in Nederland te mogen organiseren. Nederland is tot op heden nog nooit het toneel geweest voor een PKRA World Tour stop ondanks de goede kitesurf omstandigheden en een zeer snel groeiende fan-base van deze sport”, aldus O’Neill Global Sports Marketing Director, Bernhard Ritzer.

Over PKRA
De PKRA Kiteboard World Tour wordt wereldwijd gezien als de meest prestigieuze Kiteboard tour. De PKRA Tour is opgebouwd uit een aantal top Kiteboard evenementen die over de hele wereld plaats vinden, onder leiding van de beste professionals uit de Kiteboard industrie, met als disciplines freestyle, wave riden en race.