TOP

Modefabriek maakt data voor januari 2022 bekend

Na twee jaar afwezigheid als gevolg van de coronapandemie gaat de Modefabriek opnieuw plaatsvinden. Op zondag 23 en maandag 24 januari 2022 staat de fysieke beurs weer op het programma in Rai Amsterdam.

Drie keer op rij kon de Modefabriek niet plaatsvinden als gevolg van de coronamaatregelen. De laatste editie die gewoon door kon gaan, vond plaats in januari 2020. Voordat de Covid-19 pandemie Europa bereikte schreven wij nog optimistisch over een drukke Modefabriek als vanouds en een goede sfeer. Het was voorlopig voor het laatst. Net als dat bij andere Europese beurzen het geval was, konden de zomereditie 2020, de wintereditie 2021 en de zomereditie 2021 niet plaatsvinden. Directeur Caroline Krauwels hoopte dit najaar alsnog een fysiek event te kunnen neerzetten, maar dit gaat niet door, laat de organisatie weten.

Positieve blik

In januari 2022 is het moment aangebroken om de beurs weer fysiek te kunnen organiseren. Hoewel nog weinig bekend is over de invulling van de Modefabriek, heeft de beursorganisatie er vertrouwen in dat het goed gaat komen. “We blijven met een positieve blik naar de toekomst kijken”, zei de beursorganisatie al in mei van dit jaar toen de zomereditie van de Modefabriek moest worden afgelast. “We zien het als onze absolute verantwoordelijkheid om de branche weer live samen te brengen in januari 2022.”

Beeld: Modefabriek