TOP

Modebeurs Premium tegelijk met Bread&Butter in Berlijn

De organisatie van Premium heeft de beurs verzet naar 1 tot 3 juli zodat de beurs tegelijk plaats vindt met Bread & Butter, die vanaf komende zomer ook weer in Berlijn wordt gehouden. Dat meldt het Duitse vakblad Textil Wirtschaft.

De Berlijnse beurs Premium stond in eerste instantie gepland voor 17 tot en met 19 juli 2009. Nu Bread & Butter voortaan weer in Berlijn plaats vindt, heeft de organisatie van Premium echter besloten de beurs te vervroegen zodat hij samenvalt met Bread & Butter en zo optimaal kan profiteren van de bezoekersstroom die op het mode-event af komen.

Premium wist de afgelopen seizoenen te groeien tot een volwaardige beurs met maar liefst 900 merken en een sterke focus op denim. Nieuwkomers afgelopen winterseizoen waren merken als G-Star, Nudie Jeans, Pepe Jeans, Replay, Atelier la Durance, Guess Jeans, Seven 7 en Freesoul. De vraag is wel welke keuzes merken gaan maken nu er twee beurzen in Berlijn gaan plaats vinden.   

Berlijn staat begin juli volop in het teken van mode, want dan is ook de kleine alternatieve beurs Spirit Fashion (2-4 juli) en de nieuwe ondermodebeurs 5elements (1-3 juli).