TOP

Modebeurs Plein 13 gaat door

De nieuwe WFC-beurs Plein 13 gaat definitief door op 25 en 26 januari. De showroomhouders van het centrum zullen dan hun deuren openen, daarnaast hebben merken van buitenaf een plek op de beurs.

Plein 13 is niet alleen een beurs. Tijdens deze twee dagen openen de showrooms in het modecentrum hun deuren, zijn er modeshows en trendpresentaties en staan op de beursvloer merken van buiten het centrum. Welke merken dit zijn, wil de organisatie nog niet bekend maken. Op de website van Plein 13 staat wel een lange lijst deelnemers, met daarin vooral de showroomhouders die meedoen.

Onder de naam Ecoplein 13 is een stuk van de beursvloer gereserveerd voor verantwoorde en groene merken, aangevuld met een modeshow en presentatie over het onderwerp. De exposanten van Ecoplein 13 wil de organisatie wél alvast bekend maken. Het lijstje is de moeite waard met namen als Rianne de Witte, Supernana, Slippely, Eco Couture, Merunisha Moonilal, LeBig, Monkee, de Katoenfabriek, Global Woman en Suite69. Daarnaast doen ook Elsewear, Clean&Unique, Fair Wear Foundation en Made-by mee.