TOP

Modebeurs Gallery wil meer internationale bezoekers

De Deense modebeurs Gallery zet voor de komende editie vol in op meer internationale bezoekers. Zo is de trein vanuit Zweden en vanaf het vliegveld naar Kopenhagen gratis, en zijn er onder meer 8 nieuwe buitenlandse medewerkers ingehuurd.

Gallery, de Deense modebeurs die tijdens de Copenhagen Fashion Week in augustus wordt georganiseerd, wil meer internationalke retailers trekken. Daarvoor heeft de organisatie 8 nieuwe medewerkers ingehuurd uit onder andere Rusland, China, de Baltische staten en de Scandinavische buurlanden. De gehele staf bestaat daardoor nu uit 20 mensen uit 13 landen die bij elkaar 16 talen spreken.

Gratis trein

Verder laat de beursorganisatie in een persbericht weten dat de trein van Zweden naar Kopenhagen gratis zal zijn, net als de trein van het vliegveld naar Kopenhagen. Andere maatregelen die Gallery heeft genomen zijn het versturen van 20.000 mailings en gratis voorinschrijving.

400 modemerken

Gallery vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus 2014 in Kopenhagen. Meer dan 400 merken en onwerpers zullen er hun nieuwe collecties presenteren. Vorig jaar was 61% van de retailers afkomstig uit het buitenland. Dit jaar mikt de organisatie op 70% buitenlands bezoek.

Website: www.gallery.dk