TOP

Mills Fashion terug bij agentschap Friends for Fashion

Het Duitse kindermodemerk Mills Fashion wordt met ingang van juli vertegenwoordigd door Jack Vrins van Friends for Fashion.

Mills Fashion en Friends for Fashion waren al partners van 1995 tot eind 2009. De afgelopen anderhalf jaar heeft het kinderkledingmerk een aantal veranderingen doorgevoerd, waaronder een vernieuwing van het personeel en de directie. Ook heeft het bedrijf haar service verbeterd en de kindercollecties geïnnoveerd.

Girls
De meisjescollectie van Mills voor zomer 2012 bestaat uit topjes, T-shirts, bolero’s, rokken en leggings. Echte eye-catchers zijn de jurken, die in felle kleuren en fleurige prints verkrijgbaar zijn. Meisjes kunnen hun stijl afstemmen op hun stemming: de collectie is zowel romantisch en ontspannen als brutaal en speels.

Boys
Het thema van de jongenscollectie van Mills is volgend jaar zomer surfen. De jeans met een smalle, moderne snit, T-shirts, sweatjacks en hoodies stralen een strandlook uit. Ook qua materialen heeft het merk zich laten inspireren door vakantie. De slub garen, viscose en jersey in frisse kleuren zijn geschikt voor een lange zomer in de zon.

Peuters
Voor de allerkleinsten heeft Mills een uiteenlopend assortiment van comfortabele sweatshirts en joggingbroeken tot elegante jurken ontworpen. De peuterkleding is te combineren met shirts, bolero’s en leggings in diverse kleuren.