TOP

Mexx Footwear maakt doorstart

Mexx Europe bv heeft met haar voormalige licentiepartner Mexx Shoes bv een akkoord bereikt over de overname van bepaalde onderdelen van Mexx Footwear.

Mexx Shoes werd dinsdag 25 mei door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Ook Brandustry bv, eigenaar van de merken Dick Boons en B4You, is failliet. Beide bedrijven zijn onderdeel van Shoeworks Holding bv.   

Toekomst
“Met deze doorstart toont het nieuwe management team van Mexx Europe haar  betrokkenheid bij het merk Mexx, haar retailers en haar belangrijkste leveranciers. De afgelopen achttien maanden is Mexx Footwear succesvol geherpositioneerd. Het merk is klaar om in de toekomst verder te groeien,” zegt Thomas Grote, CEO van Mexx Europe bv, in een persbericht.

Transitie en uitlevering
Van het voormalige Mexx Shoes-management team zullen Arthur Van Der Kroft, David Wood, Judith Teensma enCaroline van der Woude ook de overstap naar Mexx Europe bv maken. Zij moeten ervoor zorgen dat de transitie van Mexx Footwear naar de merkeigenaar, en de uitlevering van de herfst/wintercollectie soepel kan verlopen.

Over de toekomst van Brandustry bv is nog niets bekend. Meer nieuws volgt…