TOP

Meidengeluk is nieuwe agent Deense Freoli

Het Deense merk Freoli heeft een nieuwe agent aangetrokken om het merk in Nederland te vertegenwoordigen. Het is Petra Heuts van het kindermodeagantuur Meidengeluk.

Petra Heuts startte in mei dit jaar met haar agentschap. Met haar marketingervaring bij verschilende bedrijven heeft ze een duidelijk plan met Freoli. Petra vertelt: “Freoli is misschien niet een merk dat je diep inkoopt, maar het is wel een collectie die je erbij moet hebben om je te kunnen onderscheiden van andere winkels. Ik wil het aantal verkooppunten uitbreiden en geloof daarbij in persoonlijk contact. Inmiddels heb ik zo’n honderd winkels bezocht. Het sterke van het merk is de prijs-kwaliteit. Het Deense hoofdkantoor heeft heel hard gewrkt om het prijsniveau naar beneden te krijgen en daarbij erop gelet dat er niets aan detaillering verloren is gegaan. Een jurkje kost bijvoorbeeld 15 euro inkoop. Winkeliers reageren heel goed op dit nieuwe prijsniveau. Ik merk dat men in is voor iets nieuws.”

Zomer 2011 

De collectie voor zomer 2011 omvat verschillende stijlen en verrassende kleur- en printcombinaties. Er zijn cirkelrokjes, waarin je eindeloos kunt zwieren en dansen, jurkjes bezaaid met bloemen, ruiten en stippen van zachte katoen, schattige vestjes die je niet meer uit wilt trekken, jumpsuits waar je lekker kunt spelen. Een aantal basics maken de collectie compleet. De kleuren zijn helder zeeblauw, rood, groen, paars en fuchsia.

 

Petra Heuts is te bereiken op 06-136 88 250

http://www.meidengeluk.nl/ of petra@meidengeluk.nl