TOP

Margreeth Olsthoorn opent derde winkel

Margreeth Olsthoorn opende op vijf februari haar derde winkel in Rotterdam, genaamd MGH3S. Het grootste gedeelte van de nieuwe winkel wordt ingevuld met het Zweedse merk Acne, aangevuld met andere Scandinavische labels.

Margreeth Olsthoorn is ontwerpster, styliste en eigenaar van de winkels MGHO en MGH2O in de Witte de Withstraat in Rotterdam. Nu opent zij een derde winkel in dezelfde straat, met de naam MGH3S. MGH3S zal voor ongeveer 70% bestaan uit kleding en accessoires van Acne, aangevuld met Scandinavische labels als  Soulland, Wood Wood, POP CPH en Fifth Avenue Shoe Repair. Margreeth Olstoorn staat bekend om haar avant-gardistische, non-conformistische en duurzame design. In haar winkels verkoopt ze labels als Martin Margiela, Raf Simons, Comme des Garçons, Klavers van Engelen en Spijkers en Spijkers.

Het interieur van de nieuwe winkel is net als dat van de andere twee winkels ontworpen door Richard Hutten. In 2008 resulteerde de samenwerking met Hutten voor MGH2O in een nominatie voor de prestigieuze Lensvelt Architectuurprijs.