TOP

Mannenmodezaak Oger opent winkel in Antwerpen

In Antwerpen komt een winkel van Oger. Het is de vierde zaak onder deze naam van Nederlands meest bekende mannenmodezaak afkomstig uit de Amsterdamse PC Hooftstraat en de eerste winkel buiten Nederland.

De nieuwe winkel aan de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen gaat in januari 2009 open. Oger kreeg al eerder aanvragen om een filiaal in het buitenland te starten, ondermeer uit New York, Parijs en Dubai, maar dat was niet de reden om in Antwerpen te starten. Het bedrijf zocht namelijk al langer een geschikte locatie voor een vierde winkel in Zuid-Nederland. Echter noch in Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Breda werd een locatie gevonden met eenzelfde internationale uitstraling als de Amsterdamse PC Hooftstraat.

Het familiebedrijf heeft al filialen in Den Haag en Rotterdam. Naast de hoofdvestiging Oger in de PC Hooft runt de firma verschillende merkenshops in dezelfde straat van Ermenegildo Zegna, Ralph Lauren en Erny van Reijmersdal. In Haarlem bevindt zich een outlet.

In de Lange gasthuisstraat krijgt Oger de bekende multibrandzaak Verso als buurman, die merken als 7 For All Mankind, Alexander McQueen, Bikkembergs, Costume National, Prada en Tod’s verkoopt.

Oktober 2007 werd een andere droom werkelijkheid: de exclusieve mannenmodezaak presenteerde een eigen geur: Scent of Oger.