TOP

Mannenmodeketen Suitable opent vijftiende filiaal

Mannenmodeketen Suitable blijft groeien. Het bedrijf heeft een onlangs een vijftiende filiaal geopend.

Het vijftiende filiaal van Suitable bevindt zich in Nijmegen. De winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Molenstraat 39.

Het nieuwe filiaal is uitgevoerd in het nieuwe concept van Suitable. Bij de nieuwe uitstraling van de mannenmodeketen staan minimalisme, duurzaamheid en flexibiliteit centraal.  

“Met de opening van deze nieuwe winkel in Nijmegen versterken we onze positie in het oosten van het land. Nijmegen is een stad met een rijke historie waar veel te vinden is voor jong en oud. Zo zijn er meerdere musea, is er elk jaar een breed aanbod aan evenementen en kent Nijmegen een bruisend verenigingsleven. Natuurlijk is ook de Radboud Universiteit hier gevestigd.
Kortom, een veelzijdige stad die perfect aansluit bij de doelgroep van Suitable,”, aldus Raoul van Dun, oprichter van Suitable.

Suitable is een keten van mannenmodewinkels die naast merken als Blue Industry, Dstrezzed en Profuomo ook kleding en accessoires van zijn eigen label verkoopt. Het bedrijf richt zich met succes op een  combinatie van online en offline retail. 

Suitable 15-1

Suitable 15-2