TOP

Man & Zo: hét mannenmode-event van Euretco

Schrijf in je agenda: 5, 6 en 7 augustus, hét mannenmode-event: Man & Zo bij Euretco in Hoevelaken. Euretco & Forum slaan de handen ineen: ‘Men’s Fashion Fair’ en ‘Man & Zo’ wordt één bruisend mannenmode-event in het centraal gelegen pand van Euretco in Hoevelaken.

Henk Bulten, accountmanager herenmode Euretco Fashion: ‘Naast een synergie tussen leveranciers en ondernemers op gebied van inkoop willen we dit event ook tot een waar netwerkevent maken. Ook merkenleveranciers en nieuwe merken zullen zich prominent op Man & Zo profileren: Jezequel, Park Lane, Camp David, Fellows, Mustang zijn zo een greep van de brands die ook aanwezig zullen zijn. We merken dat er behoefte is aan saamhorigheid en nauwere samenwerking tussen leveranciers en ondernemers. Natuurlijk vullen wij, Euretco Fashion, deze rol graag in.
 
Ook richten we een accessoiresstraat in. Deze straat verbindt de ene zaal met de andere. Modische accessoiresleveranciers zullen hier invulling aan geven. We verwachten hiermee een goede, bruisende nieuwe opzet van Man & Zo te realiseren.
 
Wat is meer nieuw aan deze opzet?

Alle drie de dagen zijn toegankelijk voor alle Euretco- en Forum-ondernemers. De derde dag is ook toegankelijk voor alle vrije ondernemers, zoals dat tijdens ‘Men’s Fashion Fair’ gebruikelijk was. Ze zijn bij deze dan ook van harte uitgenodigd om deze beurs in ons clubhuis deze woensdag te komen bezoeken.’ ‘Er is volop parkeergelegenheid bij ons fraaie pand in Hoevelaken’, aldus Bulten.

www.euretco.com

facebook.com/pages/Euretco-BV/