TOP

The Sting stopt met collectie Lola Brood

De kledinglijn van Lola Brood voor The Sting krijgt geen vervolg. De kledingketen gaat geen tweede collectie met Lola Brood maken, iets wat oorspronkelijk wel de bedoeling was. “Het blijft bij een eenmalig succes”, zegt een woordvoerder van The Sting tegen Nu.nl.

Begin april lanceerde Lola Brood haar Rock ‘n Roll Junkie Collection voor The Sting in Paradiso in Amsterdam. De collectie was geïnspireerd op haar vader Herman Brood. Het was een rauwe collectie met veel zwart, leer, verfspatten en studs, naast afbeeldingen en songteksten van Herman Brood.

Doel niet gehaald

In verschillende media ontkracht een woordvoerder van The Sting dat de collectie van Lola Brood geen succes was. Wel zou de doelstelling van de samenwerking – nieuwe klanten de winkels in krijgen – niet gehaald zijn. De stijl van Lola’s Rock ‘n Roll Junkie collectie bleek niet helemaal bij The Sting te passen. The Sting en Lola Brood zouden daarom in overleg met elkaar hebben besloten geen tweede collectie te maken. De dochter van Herman Brood zou wel als stylist voor The Sting blijven werken.

Voor een prikkie

Voor wie de lijn wél leuk vindt: op de webshop van The Sting zijn de T-shirts uit de collectie nu voor een prikkie (vanaf €4,95) te bestellen.