TOP

Lois Jeans brengt speciale jubileumcollectie

Lois Jeans viert haar 50-jarig bestaan met een speciale collective. Deze Lois Legends-collectie bestaat uit twintig verschillende designs. Het merk brengt met de collectie een ode aan haar klassieke denim pieces.

De Lois Legends-collectie brengt oude modellen opnieuw tot leven. De items hebben een moderne twist gekregen. De collectie bevat tien items voor mannen, en tien items voor vrouwen. Zo is er de klassieke jeans The One. Dit is de allereerste jeans die Lois ooit maakte. Deze klassieke jeans kregen een moderne look.

Populaire fabrieksfout

Ook de Torera, een replica van de Tejena denim waist-jacket, heeft een vernieuwing ondergaan. Het jasje was erg populair onder de jonge celebrities van de jaren ‘ 70. Door een fabrieksfout waren de mouwen van het jasje langer dan normaal. De Torera is voor de mannen een exacte replica, voor de vrouwen is er nu een getailleerde versie.

Preview

De items van Lois Legends blijven een permanent onderdeel van de Lois Jeans collectie. Op de komende Bread & Butter in Berlijn, van 4 tot 6 juli, krijgen bezoekers een preview van de jubileumcollectie. In september ligt de collectie in de winkels.