TOP

Just B. stopt ermee

Vrouwenmodemerk Just B. trekt de stekker eruit. Dit heeft het label in een brief aan de winkeliers medegedeeld:

Elk einde kent een nieuw begin.

Just B. is een collectie, die niet alleen haar producten wil laten zien, maar ook haar ziel. Een merk dat niet alleen wil staan voor stijl, maar ook voor beleving. Geen modehuis maar een modethuis. En aan een fijn huis moet met liefde gebouwd worden, dat kan je niet (ver)kopen.”

“Wij vierden vorig jaar het 20 jarige jubileum van ons merk maar dit jaar, 2012, zeggen we: Stop! En dat doen we met een goed gevoel. Just B. zal geen collecties meer ontwerpen en verkopen.”

“Het is een goed moment om te stoppen. We voelen allemaal dat we te veel gedaan hebben, te veel gehad en misschien te veel verlangd. Van onszelf, onze omgeving, en van de aarde en haar bronnen.”

“Toch is er energie. Liefde en andere dromen. Stoppen is een uitnodiging en een geschenk aan jezelf en de mensen om je heen om te durven groeien, om richting te kiezen en te blijven ontwikkelen. Het gaat ook over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen batterij en bronnen zodat we weer in contact komen met onze intuïtie en met onze creatieve en visionaire talenten.”

“Wij zijn nog altijd ondernemers en mensen die willen investeren in zichzelf en in anderen, zichtbaar zijn, omarmen, verwelkomen en blijvend willen bouwen aan een modethuis. Het zal een andere vorm aannemen. Vanuit een sterke basis en identiteit naar het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en werelden zal zich dit ontvouwen. Wij hebben er alle vertrouwen in en weten dat we eerst moeten stoppen om weer te kunnen starten.”

“Just B. mocht zich al die mooie jaren gelukkig prijzen met zoveel leuke, inspirerende en betrokken klanten, fans, leveranciers en medewerkers.”

Met dankbare groet,

Edwin van Wijngaarden & Joke Poen

NB: Vanzelfsprekend leveren wij onze Fall 12/13 collectie met zorg uit.