TOP

Ligt dit binnenkort bij jou in de winkel? Crop tops voor mannen

Een catwalkhype lijkt over te slaan naar ons dagelijks leven: de crop tops voor mannen. Hot or not?

Crop tops voor mannen lijken niet meer alleen op catwalks een trend te zijn. Vier jaar geleden waren de buiktruitjes voor mannen al te zien in een show van Frankie Morello en al snel paradeerden ook de mannelijke modellen van onder andere Calvin Klein, Astrid Andersen en J.W. Anderson erin rond. Maar de catwalktrend lijkt nu ook buiten de modeshows aanhang te krijgen.

Zo liep de hiphopartiest Kid Cudi met een crop top rond op het Amerikaanse festival Coachella en zijn ze ook al te koop bij American Apparel. Maar volgens Arno Kantelberg, hoofdredacteur van Esquire, zal de hype in ons land niet aanslaan. Zo vertelt hij in RTL Boulevard: “Je ziet het op de catwalk maar dat maakt niet dat het meteen een trend wordt in de winkelstraten. Nederland loopt hier niet van over.” Wat vind jij, is de crop top voor mannen hot or not?

Mening vrouwen
Men & Style vroeg vier vrouwen om hun mening over de crop top voor mannen, maar veel vrouwen vinden het buiktruitje niet mannelijk genoeg. Toch stelt Yoji van 22: “Moeilijk ding wel, maar mode ís moeilijk. Eerlijk gezegd staat het Cudi best goed. Je moet het kunnen hebben: het lichaam, de houding en de mindset. Het is ook wel heel oldskool, dat maakt het wel tot een dingetje. Maar ik hoop niet dat dit in de H&M komt te liggen voor de heren want dan loopt het helemaal fout af. Dit is niet voor iedereen weggelegd.”

Crop top voor mannen

Crop top voor mannen Kid Cudi

Crop top voor mannen American Apparel