TOP

Lexson voegt mannenmodemerk Resteröds toe aan portfolio

Het agentuur Lexson heeft een nieuw merk aan het portfolio toegevoegd: Resteröds. Dit Zweedse label brengt briefs tot boxers en van sweats tot shorts in comfortabele stoffen als lyocell en met een prettige pasvorm.

De collectie van Resteröds bestaat, zo meldt Lexson, uit items met een klassieke, maar tijdloze fit en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet en materialen. Het label werkt uitsluitend met duurzame materialen, zoals organic cotton, bamboe, en lyocell. Daarnaast wordt elk kledingstuk verpakt in gerecycled karton. Het Zweedse merk beschikt daarnaast over een supersterke NOOS-collectie.

Boost

Resteröds bestaat al sinds 1935 en wordt verkocht in onder meer Scandinavië, Spanje en Japan. Het wil zich nu ook op de Nederlandse markt storten. Lexson, dat onder meer distributeur is van merken als Tiger of Sweden, Elvine en Fiveunits, moet de markt nu een boost geven. Het merk wordt sinds een jaar of drie bij twee winkels verkocht in ons land, licht een woordvoerder van Lexson toe, aan de Nederlandse agent de taak om dat aantal naar circa 100 uit te breiden.

Foto’s: Resteröds