TOP

Levi’s lanceert snowboardlijn voor denimliefhebbers

Het spijkerbroekenmerk Levi's gaat opnieuw samenwerken met het Noord-Amerikaanse technische snowboardmerk 686. In navolging van een succesvolle collectie in 2008 zal binnenkort Levi's & 686 deel 2 volgen.

Levi’s huisstijl

De collectie van Levis’s en 686 zal uit complete snowboardoutfits voor zowel heren als dames bestaan en verschijnt in drie kleuren en verschillende wassingen. Ook zullen er bijpassende denim handschoenen, sweaters en shirts geleverd worden. De kledingstukken zullen overigens niet anders zijn dan de normale denim straatstijl. Zo is de pasvorm van de broeken bijvoorbeeld gebaseerd op de beroemde Levi’s 501.

Speciale spijkerstof

Uitvoerige details zijn stiksels op de zakken, ritsen en de twee paarden – het legendarische bedrijfslogo. Over het geheel genomen kenmerkt de collectie zich door de Levi’s huisstijl met de aanwezigheid van functionele aspecten, zoals het gebruik van waterafstotend materiaal dankzij hi-technische materialen en speciaal ontwikkelde spijkerstof. De beperkt verkrijgbare collectie is te koop in geselecteerde Levi’s winkels.