TOP

Label to Watch: mannenmodelabel Blouson Noir

Merijn Steins Bisschop besloot enige tijd geleden zijn bedrijf in maatwerkkleding om te ruilen voor een mannenmodelabel met jassen geïnspireerd op nozems. Textilia sprak de ondernemer over zijn recent gelanceerde merk.
Waarom ben je begonnen met Blouson Noir? “Voordat ik Blouson Noir begon, heb ik twee jaar een bedrijf in maatpakken gehad en ik miste daarin een stuk creativiteit. Daarom heb ik op een gegeven moment besloten om confectie te gaan maken in plaats van maatwerk. Ik heb gekozen voor jassen, omdat de jas naar mijn

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl