TOP

Kopenhagen: de mooiste looks voor winter 2015/2016*

Er was weer genoeg moois te zien tijdens de Copenhagen Fashion Week, die van 28 januari tot en met 1 februari 2015 plaats vond. Een selectie van de mooiste looks op de catwalks.

De looks voor winter 2015/2016 die voorbij kwamen in de shows tijdens de Copenhagen Fashion Week waren typisch Deens: clean en soms zelfs minimalistisch. Designers werken veel met ingetogen tinten als zwart, wit, grijs en bruin, met hier en daar een opvallend toefje camel, knalblauw of rood. Opvallend zijn de lagen in de styling: een colbert over een vest, een rok over een rok of een rok over een broek. Sokken worden gedragen in sandaaltjes en de broek zagen we een enkele keer weer in de laars. De mannenpantalon is ook in Denemarken een blijvertje, net als de wijde rok . Transparante stoffen, kant en plissés zorgen voor een vrouwelijke touch.

Baum und Pferdgarten

Baum und PferdgartenBaum und PferdgartenBaum und Pferdgarten 

Bruuns Bazaar

Bruuns BazaarBruuns BazaarBruuns Bazaar 

By Malene Birger

By Malene BirgerBy Malene BirgerBy Malene Birger

Designers Remix

Designers RemixDesigners RemixDesigners Remix 

Ganni

GanniGanniGanni 

Mads Norgaard

Mads NorgaardMads NorgaardMads Norgaard 

Sand

SandSandSand


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon