TOP

Komen en gaan bij Puma, Protest en Adidas

Vertegenwoordigers die komen en gaan, merken die uitbreiden en nieuwe managers. De sportbranche is altijd in beweging. Een overzicht van de laatste verschuivingen bij Puma, Protest en Adidas.

Nieuwe Puma apparel directeur

Reinhard Dischner wordt Puma’s nieuwe apparel directeur. Hij is met deze nieuwe functie officieel de opvolger van Yvonne Leguil geworden. Na bijna 4 jaar bij Puma werkzaam te zijn geweest heeft Yvonne Leguil besloten het sportlifestyle merk vanwege persoonlijke redenen te verlaten. Reinhard Dischner is al 10 jaar werkzaam bij Puma en bemoeide zich in zijn laatste functie als directeur product & merchandise management al met de Puma kledinglijn. Voor zijn Puma-loopbaan was Dischner al werkzaam in de detailhandel o.a. voor Gap en Peek & Cloppenburg.

Nieuwe uitdaging voor Maarten Heemskerk
Na bijna 7 jaren met plezier te hebben gewerkt bij R.A. Company gaat Maarten Heemskerk een nieuwe uitdaging aan. De Duitse firma Terrathree GmbH heeft van het moederbedrijf Adidas Duitsland de licentie gekregen om een professionele zeilkleding en bootschoenen collectie te ontwikkelen en te produceren. “Het in de markt zetten van Adidas Sailing voor de Benelux zal mijn nieuwe uitdaging zijn. het wordt een complete zeilkleding en dito schoenen collectie onder het label Adidas”, zo laat Maarten Heemskerk weten. Per 1 juni 2012 start Maarten Heemskerk met zijn nieuwe baan. Ook dan is bekend vanuit welke showroom hij dit label gaat opstarten.

Marietta Ongeboer de Visser verlaat Protest
Na 14 jaar als verkoper in dienst te zijn geweest bij het Nederlandse merk Protest, heeft Marietta Ongeboer de Visser besloten om het merk per 1 juni 2012 te gaan verlaten. Volgens Portest heeft Marietta een geweldige bijdrage aan het merk gegeven. “Marietta houdt ervan om een merk op te bouwen, bij voorkeur vanaf niets tot een toonaangevend merk. Wij betreuren haar vertrek natuurlijk en zullen haar warme persoonlijkheid enorm missen, maar we respecteren haar besluit om in deze turbulente tijd de uitdaging aan te gaan een hele andere kant op te gaan in haar carrière.” De klanten van Marietta zijn inmiddels al op de hoogte gebracht.