TOP

Kindermodebeurs Just Kidz in het WFC op 10 en 11 januari

Het is alweer de zesde editie van kindermodebeurs Just Kidz die op 10 en 11 januari in het World Fashion Centre gehouden wordt.. Naast bekende deelnemers als LT-01, Jubel, Feetje, Mim-pi en S-Company, maken ook nieuwe merken als Toy Story, Smiley, RebelQ en Gypsy05 hun opwachting. Gypsy05 is een duurzaam Amerikaans merk. RebelQ is een gloednieuw Nederlands concept voor meisjes met een fantasievol of zelfs koninklijk tintje.

Andere nieuwkomers zijn Gaia met het laarzenmerk Koolaburra en Leomil, dat Disney-licenties voor kleding en schoenen op de markt brengt. Het bedrijf Zebra Kids is er te zien met het accessoiremerk Keedo. Ook het agentschap Lime & Sugar doet mee met de merken Ej Sikke Lej, Mini Nümph, Moon Kids en Petit by Sofie Schnoor.

Het thema van deze wintereditie van Just Kidz, waar de collecties voor de herfst-winter 2010-2011 getoond worden, is Winterwonderland. Dansdocente Lucia Marthas is opnieuw verantwoordelijk voor een sfeervolle show met kleding uit de collecties van de exposanten.

Just Kidz hoopt de kindermodeprofessional te begroeten op zondag 10 en maandag 11 januari 2010 in het World Fashion Centre in Amsterdam. Om de bezoeker net als voorgaande edities als vanouds van alle gemakken te voorzien staat er koek en zopie klaar, rijdt er een gratis pendelbus tussen de Rai en het WFC en is de entree gratis.

Just Kidz
Datum: 10-11 januari 2010
Locatie: WFC Amsterdam
Infowww.justkidz.nl