TOP

Kinderkledingmerk Imps & Elfs genomineerd voor Amsterdamse Ondernemersprijs

Imps & Elfs is een van de drie genomineerden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs. Het is voor het eerst dat de prijs van de gemeente Amsterdam en de Kamer van Koophandel wordt uitgereikt.

De Amsterdamse Ondernemersprijs is bedoeld voor de creatieve en innovatieve ondernemers in Amsterdam. Een van de eisen om voor de prijs in aanmerking te komen is groei in aantal werknemers, winst en medewerkers gedurende de afgelopen 3 jaar.

Imps & Elfs werd elf jaar geleden opgericht. Nu verkoopt het kindermodemerk van Fons Cohen per jaar 600.000 kledingstukken. Ook uitzendbureau Oudstanding en Sategeplaza.nl zijn genomineerd.

De prijs wordt uitgereikt op woensdag 5 november 2008 tijdens het Zakenfestival Amsterdam in de Passenger Terminal Amsterdam. De winnaar krijgt een cheque van 5000 euro, en verder gratis publiciteit in dagblad De Telegraaf en ten slotte twee businessclass tickets naar New York.

Met de prijs wil Amsterdam zich profileren als de stad waar innovatie, handelsgeest en creativiteit heerst. Ook wil de gemeente het MKB ermee in het zonnetje zetten.