TOP

Kijken: dit is de eerste Jason Denham-collectie

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van denimlabel Denham lanceert het merk de Denham de Jason Denham Collection. Een verzameling van favoriete en alledaagse basisstukken voor je garderobe.

De Jason Denham Collection reflecteert de passie van oprichter- en naamgever voor mooie producten met een tijdloze stijl. Voor deze nieuwe toevoeging ontwierp hij daarom een selectie klassiekers die altijd en voor verschillende momenten geschikt zijn.

Favorieten

“We hebben gekeken naar onze favorieten; leren bombers, kasjmier breiwerk en natuurlijk jeans – en hebben ze een Denham-twist gegeven”, laat Denham weten. De mannencollectie bevat twee selvedge stijlen in het bekende Razor-model, gemaakt van duurzaam katoen afkomstig van de Hewitt Heritage Fabrics in Engeland. De vrouwenjeans bestaat uit twee fits: een comfort stretch Monroe met blauwe vintage wassing en een power stretch black denim in een super skinny fit.

Reispak

Daarnaast biedt de lijn overjassen van kasjmierwol-blend, kasjmier truien, T-shirts, sweaters, een tweedelig reispak van dubbele knit (mannen), een zijde-blend blouse voor vrouwen en een Aviatorjas met schapenvacht.

Het hele komende jaar presenteert Denham diverse productlanceringen, samenwerkingen en events.  

9

11

10

12

2

3

7

4

8

6

5

1