TOP

Amsterdenim opent pop-up winkel

Amsterdenim heeft in de Amsterdamse binnenstad een tijdelijke winkel geopend.

Het Amsterdamse denimmerk Amsterdenim opende de pop-up winkel in het weekend van 18 november. De tijdelijke zaak is vlakbij de Dam gevestigd, in een zijstraat van de aangrenzende Nieuwedijk.

Volgens Amsterdenim-directeur Ewout Rameijer is de pop-up – die voluit Amsterdenim pop-up by Marcus heet – een vrij spontane aangelegenheid. “We zijn onlangs benaderd door een bevriende relatie, Marcus Dirks van Marcusvintage. In eerste instantie was deze locatie voor zijn zaken bedoeld, maar hij kreeg het niet op tijd rond om op korte termijn zijn winkel te openen. Doordat hij wist dat wij ooit wel een winkel willen openen, vroeg hij of wij met Amsterdenim er onze intrek wilden nemen. Ik zie het als een mooie gelegenheid voor exposure van het merk.”

Denim jacks

De Amsterdenim store zal naar verwachting drie maanden in de hoofdstad te vinden zijn. In de winkel zijn naast de reguliere collectie een aantal speciale denim jacks te zien, die onlangs ten behoeve van de voedselbank in Amsterdam-Noord bewerkt zijn door kunstenaars. De jasjes zijn niet in de winkel te koop, maar worden via Catawiki geveild.

Amsterdenim pop up insta