TOP

KIDV-Sports: van webshop naar fysieke showroom

Na zes jaar alleen geopereerd te hebben vanuit een online (web)winkel opent KIDV-Sports Almelo nu ook een showroom aan de Plesmanweg 21D in Almelo.

Normaal gesproken beginnen goedlopende sportwinkels na verloop van tijd een eigen webwinkel. Vooral de laatste tijd is de webshop in opkomst naast de fysieke sportwinkels. KIDV-Sports zwom al tegen de stroming in door te beginnen met ‘slechts’ een webshop. Ondanks de zeer succesvolle webwinkel bleef de vraag van klanten om kleding persoonlijk te kunnen zien echter terugkomen. Vanaf nu zwemt ook KIDV-Sports netjes met de stroom mee. In hun nieuwe showroom in Almelo kunnen klanten dan eindelijk op afspraak kleding bekijken en passen.

KIDV-Sports verkoopt onder andere voetbalkleding, volleybalkleding, handbalkleding, rugbykleding, tenniskleding en badmintonkleding. Ze zijn specialist op het gebied van sportkleding voor teams, elftallen, scholen en bedrijven, maar leveren geen enkele stuks aan particulieren. Via de webshop van KIDV-Sports kunnen deze echter wel besteld worden. Het bedrijf biedt naast bekende merken zoals Lotto, Mitre en Masita ook de minder bekende sportmerken Macron, Kelme en Patrick.

T 06-54215042

E info@kidv-sports.nl