TOP

Kidsgobelgium.nl lanceert kinderwebwinkel Belgisch design

Online shoppen naar kinderkleding van Belgische makelij kan sinds september bij webwinkel Kids Go Belgium.

Belgische kinderkleding is volgens de eigenaars van Kids Go Belgium, Simone en Sanne, nog relatief onbekend en moeilijk te verkrijgen in Nederland. Daar gaat hun webshop verandering in brengen. Kids Go Belgium verkoopt op dit moment hoogwaardige kinderkleding in de maten 98 t/m 152 van Anne Kurris, Aymara, Dominique Ver Eecke en Inge van den Broeck.
Anne Kurris

De collectie van Anne Kurris is geïnspireerd op pop-art en de natuur, waarbij de combinatie van heldere kleuren en een sterk grafisch ontwerp kenmerkend is.
Aymara
Aymara heeft een eigen fabriek in Peru en brengt een kleurige collectie met fijn breiwerk van pimakatoen in de zomer en alpaca in de winter.

Dominique Ver Eecke
Leuke prints, levendige kleuren en gedurfde combinaties zijn kenmerkend voor Ver Eecke. Prints komen van de eigen tekentafel. Inspiratie vindt Dominique in objecten uit haar kindertijd.
Inge van den Broeck
Van den Broeck denkt niet in trends of thema’s, maar neemt de stoffen als uitgangspunt. Bij de klassieke basisvorm schuilt het unieke in de mixen van materialen, kleuren en dessins.
Webwinkel http://www.kidsgobelgium.nl/