TOP

Kick-off inkoopseizoen 2011 in Brandboxx

Op maandag 11 juli 2011 is het weer zover. Retailers en inkopers uit de sport(mode)branche kunnen de laatste trends en ontwikkelingen komen bekijken tijdens de Preview - the Summer Experience 2011.

Het branche-evenementPreview’ in het Brandboxx Sports Business Center heeft in de afgelopen tien jaar in veel agenda’s een vast plekje gekregen. In juli is het weer tijd voor de zomer-editie en dit keer is het thema van deze dag ´get ready for take off’. Robert Bolland licht toe: “Nagenoeg alle sport(mode)merken zijn vertegenwoordigd in het centrum en retailers komen massaal hier naar toe ter oriëntatie en om efficiënt hun inkopen te doen, vandaar dat we dit jaar gekozen hebben voor het zeer vernieuwende en innovatieve thema.”

Lunchpresentatie

Naast de drie korte en energieke modeshows kunnen bezoekers op de Sports Boulevard een duidelijk beeld krijgen van de laatste trends en innovaties op het gebied van sport- en lifestylemode, schoenen, hardwaren en accessoires. Tijdens de lunch geeft Dave Quadvlieg van CBW-mitex een presentatie specifiek gericht op de sportbranche dat een afgeleide is van het landelijke en branchebrede congres ‘Retail 2020: re’structure’ in Apeldoorn.