TOP

New Yorker in Hoofddorp is 25ste winkel in Nederland

De Duitse modeketen New Yorker blijft uitbreiden in Nederland. Aanstaande vrijdag 10 juni opent de nieuwe kledingwinkel in Hoofddorp. Het is het 25e filiaal van de retailer in Nederland.

Ook de nieuwe vestiging van New Yorker in Hoofddorp is ruim opgezet, met een oppervlakte van meer dan duizend vierkante meter. De officiële opening is vrijdag 10 juni, wanneer de DJ´s van DJ School Zuid Holland achter de draaitafels staan.

Flagshipstore 

“Voor ons is de winkel in Hoofddorp erg belangrijk omdat het een flagshipstore betreft in het centrum van de stad. Op deze manier bieden wij onze klanten de mogelijkheid de laatste trends te shoppen in een inspirerende omgeving. We zijn erg verheugd en kijken uit naar de opening”, aldus Kathrin Knape, PR-Manager van New Yorker.

Expansie

New Yorker is sinds 2005 in Nederland actief. Het eerste filiaal werd in Apeldoorn geopend en sindsdien gaat de expansie gestaag door. New Yorker richt zich op de jonge doelgroep (vanaf de tienerleeftijd) met vijf eigen labels: fishbone en fishbone sister (sport en street wear), amisu (vrouwelijke high fashion), smog (trendy, casual mannenmode) en censored (ondergoed en badkleding). De retailer is actief in 32 landen met meer dan 800 winkels.