TOP

Mannenmodebeurs Preview voegt formal wear toe

Mannenmodebeurs Preview Men dat wordt georganiseerd in en door Cast, wordt de komende zomereditie uitgebreid met een Preview Gentlemen-sectie. Merken als Profuomo, Blue Industry en Zuitable, zullen hierbij exposeren. 

credit beeld: Preview

Volgens organisator Cast, het schoenencentrum in Nieuwegein waar Preview wordt georganiseerd, is de uitbreiding van het mannenmode-evenement ontstaan door de vraag van bezoekers om het aanbod over een breder segment te verdelen om zo ook de collecties van de wat gekledere merken te kunnen zien. In de nieuwe sectie zullen merken als Dutch Dandies, Blue Industry, Milestone, Zuitable, Cavallari Napoli, Profuomo, Camouflage AR & J, Wool & Co, Bob, Atelier Noterman en Olymp aanwezig zijn.  “Wat betreft ruimte kunnen we nog zo’n twintig tot dertig procent groeien”, aldus Marijn Verschure, general manager van Cast, in een eerder interview met Textilia.

Preview bestaat sinds 2020 en is een initiatief van Cast en een aantal mode-agenturen. Op maandag 3 juli wordt voor de tweede keer de Preview Women edition georganiseerd in het schoenencentrum. Een week later, op 10 juli, volgt de mannenmode-editie.

Lees ook: Preview Men blijft groeien: “De perfecte preview op het nieuwe seizoen”