TOP

K3-jurk voor volwassenen razendsnel uitverkocht

Webshop JCB beantwoordde de vraag naar een volwassen K3-regenboogjurk. Het antwoord van fans? Binnen enkele uren uitverkocht.

Fans bleven er de hele nacht voor op; woensdag 6 januari gingen de volwassen regenboogjurkjes van K3 in de verkoop op de Belgische webshop JBC. Meer dan 16.000 volwassen K3-fans eisten in november dat ook zij een regenboogjurkje aan konden schaffen. Via de Facebookpagina ‘Wij willen het K3-regenboogkleedje voor tieners en volwassenen’ verzamelden de fans zich.

Uitverkocht

De webshop meldt woensdag 6 januari om 10.00 uur op Facebook dat de jurkjes zijn uitverkocht. Ze beloven eind januari een nieuwe lading jurkjes. De K3-jurkjes waren beschikbaar in de maten 34 tot en met 44 en kostten 35 euro. JBC waarschuwde fans gisteren al dat ze er op tijd bij moesten zijn. Het jurkje was alleen in de webshop verkrijgbaar.

Facebook

Het jurkje blijkt niet alleen voor volwassenen populair. Op de Facebookpagina van JBC reageren moeders van dochters die niet in de kindermaatjes passen van JBC. Ook roepen mensen op voor K3-shirts voor jongens. Veel fans zijn boos dat de jurkjes zo snel uitverkocht waren.