TOP

Joline Jolink viert eerste lustrum met pop-up store

De Nederlandse ontwerpster Joline Jolink viert komend najaar haar vijfjarig jubileum. Om die reden opent zij in Amsterdam haar tijdelijke winkel '30 days offline'.

In de pop-up store ’30 days offline’ presenteert Joline Jolink  dertig dagen lang haar tiende jubileumcollectie voor herfst/winter 2011. Met deze tijdelijk winkel wil de ontwerpster bezoekers een kijkje gunnen in haar wereld. Jolink staan bekend om haar comfortabele ontwerpen, ze maakt kleding voor zelfstandige en ondernemende vrouwen. 

Offline
Hoewel de naam van de pop-up store anders doet verwachten, is Jolink blij met de mogelijkheden die internet biedt. Haar webshop  is naar eigen zeggen zeer succesvol. “Dankzij online activiteiten via onze webshop en social media  ontstaan offline vaak bijzondere ontmoetingen. Het lijkt me dan ook geweldig om een fysieke winkel te openen om mijn vijfjarig jubileum echt persoonelijk met iedereen te vieren. Op deze manier slaan we een mooie brug tussen online en offline.” Wanneer de tijdelijke winkel precies haar deuren opent, is nog niet bekend. 

www.jolinejolink.com