TOP

JOG Group is de nieuwe eigenaar van Chasin’

Denimmerk Chasin’ maakt een doorstart. De nieuwe eigenaar is de JOG Group, moederbedrijf van het merk Garcia en retailformule Jeans Centre. Het modebedrijf heeft overeenstemming bereikt met de curator van Chasin’ en heeft alle onderdelen van het merk overgenomen. Het label en de voormalige eigenaar, Score Group B.V., gingen afgelopen juni failliet.

credit beeld: Chasin’

De JOG Group laat in een verklaring weten dat het merken wil uitbouwen en de retail-, wholesale-, en online verkoopactiviteiten van Chasin’ voortzet. De onderneming noemt het mannenmodelabel ‘een gezond en groeiend’ merk. Ook ziet de modegroep kansen voor synergie tussen de merken Garcia en Chasin’, onder andere op het gebied van Europese expansie.

Mark Hommelberg, CEO van de JOG Group: “Samen kunnen we een sterke synergie creëren en de merken verder uitbouwen.” Volgens Hommelberg blijft Chasin’ als losstaand bedrijf functioneren. “We zullen misschien later aan de achterkant synergieën bekijken, maar marketing, distributie en styling zal volledig zelfstandig blijven.” De CEO zegt geen interesse te hebben in een overname van het retailconcept Score. Het Jog Group-concept Jeans Centre telt honderd vestigingen in Nederland. Garcia heeft ruim 2.500 verkooppunten in Europa, Noord-Amerika en Azië.