TOP

Nieuwe International Sales Director bij Jeansmerk CHASIN’

Het Nederlandse jeansmerk CHASIN’ kondigt Florian Wagner aan als International Sales Director. Met zijn jarenlange ervaring in de mode-industrie is Florian Wagner de ideale kandidaat om CHASIN’ te leiden in deze fase van expansie en groei.

Foto: CHASIN’

CHASIN’s groeit aanzienlijk in Europa, met een sterke nadruk op de DACH-landen en de Benelux-regio. Dankzij krachtige collecties en het unieke Performance Retail-model heeft het merk zich al met succes gevestigd. Momenteel heeft CHASIN’ meer dan 450 shop-in-shops, waarvan 300 in Duitsland. 

In zijn nieuwe functie krijgt Florian Wagner de verantwoordelijkheid voor het leiden en coördineren van de verkoopteams in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Florian brengt uitgebreide ervaring met zich mee van eerdere posities bij toonaangevende merken in de branche, zoals G-Star, Scotch & Soda en Calvin Klein. Zijn expertise en leiderschapskwaliteiten zullen waardevol zijn bij het versterken van de marktpositie van CHASIN’ en het bereiken van ambitieuze groeidoelen.