TOP

JC Rags verbindt zich aan Amsterdam Dance Event

Modemerk JC Rags is een partnership aangegaan met Amsterdam Dance Event (ADE), een internationale conferentie plus festival voor dancemuziek. Een van de eerste resultaten van de samenwerking is de officiële ADE 2011 'conference bag'.

ADE geeft elk jaar een dj-tas uit, die bedoeld is voor de meewerkende artiesten en bezoekers van de conferentie. Dit keer is JC Rags gevraagd om het ontwerp te maken voor deze  conference bag. In plaats van de welbekende postman-bag heeft het merk gekozen voor een stoere rugzak, waar de dj zijn uitrusting in kwijt kan. Het denim gerelateerde karakter van JC Rags komt terug in de grijze denim strook op de voorkant. Ook komen de kleuren geel, grijs en zwart (van zowel de huisstijl van JC Rags als ADE) in het ontwerp terug.

T-shirts

JC Rags heeft verder in samenwerking met ADE een merchandise lijn opgezet, bestaande uit T-shirts. Deze worden in gelimiteerde oplage verkocht bij jeanszaken in de bekende ‘melkpakken’ van JC Rags. Verder doet ook de JC Rags winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam mee in de programmering van ADE. Zo zijn hier een aantal kleine en exclusieve events.

Match

“Amsterdam Dance Event is een sterk groeiend evenement met enorm veel aanzien in de internationale dancewereld. JC Rags identificeert zich met deze muziekindustrie en breidt zich momenteel ook sterk internationaal uit. Wij hebben dus in ADE een mooie match gevonden en zijn dan ook op volle kracht met vernieuwende gezamenlijke projecten bezig”, licht JC Rags’ marketingmanager Torben van der Voorn de samenwerking in een persbericht toe.

52 locaties

Amsterdam Dance Event is een internationale conferentie voor dj’s én tegelijkertijd een clubfestival op het gebied van elektronische muziek. Het evenement biedt een combinatie van een dagprogramma met conferenties, interactieve workshops, technische demonstraties en discussies, en een nachtprogramma. Alles vindt plaats op 52 locaties in Amsterdam. Het jaarlijkse evenement trekt ruim 3.000 professionals, 130.000 festivalgangers en meer dan 700 dj’s en artiesten vanuit de hele wereld. Dit jaar vindt ADE plaats van 19 tot en met 22 oktober.