TOP

Color Your Life Agency start vertegenwoordiging van We Were Small

Het nieuwe agentschap Color Your Life Agency is met ingang van dit seizoen gestart met de vertegenwoordigng van het Belgische kinderlabel We Were Small.

Color Your Life agency is een initiatief van Lisette Samplonius. Lisette, die sinds 2009 de webwinkel Kleinesam.nl runt, wil zoveel mogelijk samenwerken met merken die met respect voor mens en milieu Dat blijkt al uit het assortiment van haar webshop KLeine Sam waar zij merken als Serendepity, Kidscase en Peaple verkoopt. Ook met Color Your Life Agency  wil zij hippe en bijzondere merken gaan voeren. Het eerste label dat zij voor Nederland gaat vertegenwoordigen is het eigenzinnige We Were Small.

We Were Small
Puur en ogenschijnlijk simpel, dat is de kinderkleding van We Were Small. We Were Small wordt ontworpen in Brussel. De lijn bestaat uit comfortabele basics met de afbeeldingen van grappige monsters. Deze figuren zijn te vinden op alle kledingstukken, van ondergoed tot T-shirts, jurkjes en hoodies. Bovendien omvat de ‘monstercollectie’ beddengoed voor peuters. De monstertjes zijn tevens als knuffel en sleutelhanger te verkrijgen. Ze zijn van 100% wolvilt en worden volledig handgemaakt in Brussel door de ontwerpster zelf.